Spring naar inhoud

Nieuws

Locatie 2 is komen te vervallen
Deze locatie bij de brandgang tussen Bouwhuisweg en Schapenzandweg is komen te vervallen. De nieuwe locatie waar je de muzikale theatervoorstelling Rouwkost kunt bekijken is Rustpunt Randerpad, Randerpad 4 in Diepenveen.

Programmaboekje wordt gedrukt
Het programmaboekje is naar de drukker! Bekijk hier het (drukwerk) bestand in pdf.

Tijdschema is bekend!
De tijden van de voorstellingen en optredens stonden al wel bij Programma vermeld, nu staan ze in een overzichtelijk schema bij elkaar. Bekijk hier het tijdschema. Bekijk hier het schematische kaartje met de festivalroute, de parkeerplaatsen en het festivalterrein.

De kaartverkoop is gestart
Wees er snel bij en bestel je kaarten hier

EHBO-ers / BHV-ers
Heb jij een EHBO-diploma of ben je BHV-er? Kom dan ons team versterken! We zoeken een of meerdere EHBO-ers / BHV-ers die op het festivalterrein, en op afroep op andere locaties, waken over de gezondheid van de bezoekers. Ervaring als EHBO-er / BHV-er is noodzakelijk. We bieden een kleine vergoeding en zorgen daarnaast voor eten en drinken (consumptiebonnen) en gratis toegang tot voorstellingen en het avondprogramma

Oudere danser/beweger gezocht om deel te nemen aan dansvoorstelling onder begeleiding van danser/choreograaf Marinke Eijgenraam. Marinke heeft Moderne Theaterdans (2009) en Mime (2016) gestudeerd aan de AHK. Ze heeft als performer veel met Boukje Schweigman gewerkt, danst bij gezelschap Vloeistof en is nu te zien met haar voorstelling Connotatie bij Over Het IJ Festival.

De voorstelling is met drie dansers van verschillende leeftijden. We zijn nog op zoek naar een oudere danser/beweger met veel danservaring, een professionele instelling en een goede conditie. De repetities zijn op 14, 15 en 16 aug, de uitvoeringen op 17, 18 en 19 aug (3x per dag).
Interesse? Neem contact met op Norbert Busschers, info@tract-theater.nl.

Overig nieuws

Donderdag 17 augustus treedt Werede Tesfamichael op. Werede is een jonge krar-speler uit Eritrea.  Hij speelt voorafgaand aan het optreden van Zea (Arnold de Boer). Arnold werkt als zanger van The Ex veel samen met wereldmuzikanten, misschien zit er nog wel een mooi gezamenlijk optreden in!

The Bombastics (D), de leukste clownsband ter wereld, hebben toegezegd! Ze komen donderdag 17 en vrijdag 18 augustus optreden bij Festival Oeverloos.

Word vrijwilliger bij Festival Oeverloos!
Heb je zin om een bijdrage te leveren aan het leukste kleinschalige festival van Deventer en omstreken? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de voorbereidingen of die tijdens het festival zin hebben hun handen uit de mouwen te steken. Klik hier voor meer informatie.

In de pers

Festival Oeverloos in Deventer Post
lees het artikel op de website deventerpost.nl

Festival Oeverloos in de Stentor
Lees het artikel op de website van de Stentor

Festival Oeverloos op de website van Deventer radio en televisie
Lees het artikel op de website van DeventerRTV

Festival Oeverloos in DeventerExtra
Lees het artikel op de website van DeventerExtra