Spring naar inhoud

Vrijwilligers

Heb je zin om een bijdrage te leveren aan het leukste kleinschalige festival van Deventer en omstreken? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de voorbereidingen of die tijdens het festival zin hebben hun handen uit de mouwen te steken. Denk hierbij aan verspreiding van flyers en affiches, opbouw /afbouw, kaartverkoop, gastvrouwen en -heren, barwerkzaamheden en publieksbegeleiding.

Locatiemanagers
We zijn ook op zoek naar locatiemanagers die zich drie dagen willen committeren aan een artiest of groep. Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor een speellocatie. Je verzorgt de kaartverkoop en bent aanspreekpunt en hulp voor de artiesten> Daarnaast ben je de vraagbaak voor bezoekers en treed je op als gastvrouw of -heer.

EHBO-ers / BHV-ers
Heb jij een EHBO-diploma of ben je BHV-er? Kom dan ons team versterken! We zoeken een of meerdere EHBO-ers / BHV-ers die op het festivalterrein, en op afroep op andere locaties, waken over de gezondheid van de bezoekers. Ervaring als EHBO-er / BHV-er is noodzakelijk. We bieden een kleine vergoeding.

Wij zorgen voor eten en drinken (consumptiebonnen) en gratis toegang tot voorstellingen en het avondprogramma maar vooral ook voor een relaxte sfeer en veel gezelligheid.

Doe mee en maak de eerste editie van Festival Oeverloos tot een succes!

Meld je aan bij Martin Knaapen: knaapen@home.nl.