Spring naar inhoud

Eten en drinken

Onderweg kun je op verschillende plekken even uitrusten en lekker eten en drinken.

Horecagelegenheden
Hotel Gaia
en De Haere (vr en za) zijn geopend en bij Rustpunt Randerpadzijn warme en koude dranken aanwezig. Ook bij Atelier Eck-Art en Herma's Theetuin kun je terecht voor koffie, thee en lekkers.

Catering
Yvon Bakt 
Een jaar geleden opende eigenaresse Yvonne Mackaay haar lunchroom Yvon Bakt! in de Kleine Overstraat. Ze verkoopt zelfgemaakte hartige en zoete taarten en serveert slow coffee - langzaam gezette koffie - en biologische thee.
Tijdens Festival Oeverloos staat ze met haar heerlijke taarten (en drinken) bij De Natuurderij. Yvon Bakt


Proef! Wijnwinkel
Je kunt in de winkel van Bert Nollen (in Diepenveen) terecht voor zo’n 400 lekkere wijnen, veelal biologisch. Hij verkoopt ook jenever, whisky, cognac en andere dranken en houdt regelmatig proeverijen. Bij Festival Oeverloos schenkt Proef! biologische wijn en koffie op het centrale festivalterrein. Proef! Wijnwinkel


Tulp Catering
Lütfiye Ceren besloot in 2004 om iedereen te laten genieten van haar culinaire, authentieke Turkse hapjes en gerechten. Sindsdien doet ze de catering voor feesten en bijeenkomsten en organiseert ze kookworkshops. Ook bezoekers van Festival Oeverloos gaat ze verwennen met haar lekkere Turkse hapjes! Je kunt haar vinden op het centrale festivalterrein. Tulp Catering


I Vicini
I Vicini bakt pizza’s. Maar dan wel zoals het hoort: Naast een houtvuur in een goed geïsoleerde oven. Het twee jaar gedroogde hardhout geeft de pizza’s een subtiele rooksmaak en de karakteristieke onregelmatige bruining.  I Vicini kan met zijn compacte en wendbare Piaggio bijna overal een pizzeria opzetten. Deze mobiele pizzabakker staat op het centrale festivalterrein.
I Vicini


Yayan Darmanan
Met haar roots in het grootste eilandenrijk ter wereld kan Yayan als geen ander Indonesisch eten koken. Op het centrale festivalterrein serveert ze gado gado, nasi rames, rendang, atjar en ander heerlijk eten (ook vegetarisch).


Op het festival schenken we onder meer speciaalbieren van Duvel Moortgat dat zo vriendelijk is geweest een bijdrage te leveren aan het festival! De tapinstallatie wordt geleverd door Slijterij De Poort van Kleef uit Deventer.