Spring naar inhoud

Informatie

Festival Oeverloos vindt plaats in het wonderschone stroomgebied van de IJssel ten noorden van Deventer in de driehoek de Natuurderij Keizersrande, landgoed Nieuw Rande en Landgoed De Haere.

Programma
Het programma is verdeeld in een festivalroute (14.00-21.30 uur) en een avondprogramma (21.30-24.00 uur). De voorstellingen van de festivalroute zijn, op een enkele uitzondering, elke dag op hetzelfde tijdstip te zien, het avondprogramma is elke dag anders.

Festivalroute

De festivalroute loopt door het prachtige buitengebied van de IJssel en voert je langs een negental mooie en intieme theater-, circus-, dans-, zang- en poëzievoorstellingen. Alle activiteiten en voorstellingen liggen 600 m tot maximaal 1 km uit elkaar, daardoor is de festivalroute zowel te wandelen als te fietsen. De route gaat over verharde en onverharde paden. De totale lengte van de route bedraagt ongeveer acht kilometer.

Avondprogramma
Het avondprogramma staat in het teken van livemuziek. We sluiten elke festivaldag feestelijk af met optredens van onder meer Smutfish (za 19 aug), Fratsen (vr 18 aug), Zea (do 17 aug), Werede Tesfamichael (do 17 aug) en DJ Dennis (elke dag). Het avondprogramma vindt plaats op het centrale festivalterrein (De Ravensbosch).

Bekijk hier het volledige programma.
Programmaboekje (pdf)
Tijdschema
Schematisch kaartje met o.a. speellocaties en parkeerplaatsen

Startpunt festivalroute
Je kunt de festivalroute vanuit drie verschillende plekken starten:
1. Vanuit Deventer
De parkeerplaats bij IJsseldijk/Schapenzandweg.
2. Vanuit Olst
De parkeerplaats bij De Haere.
3. Vanuit Diepenveen
Het centrale festivalterrein naast De Ravensbosch, Randerpad 4, Diepenveen. Er is parkeergelegenheid op Randerpad.

Kaartverkoop
Een dagkaart kost € 20. Deze biedt je eenmalig toegang tot alle voorstellingen en muziekoptredens op die betreffende dag.  Op elke speellocatie is ook losse kaartverkoop mogelijk. Je kunt ook een los kaartje voor het avondprogramma kopen. Klik hier voor informatie over kaartverkoop.

Eten en drinken
Van kunst en cultuur alleen kun je niet leven. We zorgen er dus voor dat je langs de route en op het festivalterrein volop kunt genieten van een hapje en een drankje! Klik hier voor meer informatie over de horecagelegenheden en de catering.